JESIENNE SURÓWKI I SAŁATKI
- Szczegóły
- Cyryl Pieczyński
- Kategoria: Aktualności
- Odsłony: 429
Zalety warzyw znane są doskonale wszystkim uczniom kl. III a. Warzywa dostarczają organizmowi witamin, błonnika pokarmowego oraz składników mineralnych.
Przysmaki z jaj
- Szczegóły
- A. Hoffmann
- Kategoria: Aktualności
- Odsłony: 1182
11 października 2022 r. uczniowie klasy Ia realizowali zadanie z kącika kulinarnego pn. „Rondelkolandia”.
Rondelkolandia
- Szczegóły
- A. Hoffmann
- Kategoria: Aktualności
- Odsłony: 443
Uczniowie klasy Ib realizując zadania z bloku tematycznego „Rondelkolandia” dowiedzieli się, jakie zasady należy przestrzegać podczas przyrządzania potrwa.
Smaczne, zdrowe, kolorowe
- Szczegóły
- Cyryl Pieczyński
- Kategoria: Aktualności
- Odsłony: 434
Kanapki to sprawdzony posiłek. Sięgamy po nie w szkole, w pracy. Robi się je szybko i łatwo. Dzieciom najczęściej przygotowują je dorośli. Tym razem jednak było inaczej.
Matematyka w praktyce
- Szczegóły
- A. Hoffmann
- Kategoria: Aktualności
- Odsłony: 549
Wiedza szkolna ma bezpośrednie przełożenia na życie codzienne – ta myśl przyświecała mi w trakcie planowania lekcji dla 3 c.
Strona 64 z 94